2thepoint coaching & begeleiding
2thepoint coaching & begeleiding
 Met verwijzing 
Productcodes 45A05, 45A48 en 45A53
Locatie Breda

Jacob Catssingel 95, 4819HB Breda

  06-24210630
  Bereikbaar: werkdagen

2thepoint coaching & begeleiding

Uitgebreide omschrijving

Is je kind heel snel boos, heeft hij of zij een lage frustratietolerantie, last van woedeaanvallen en/of moeite met gevoelens uiten? Heeft je puber moeite met vriendschappen aangaan of met gezag accepteren en zijn er voortdurend problemen op school? Blijft je peuter alsmaar hangen in driftbuien of heeft hij of zij slaap- of eetproblemen? Is je kind bijzonder teruggetrokken en stil en lukt het maar niet om echt contact te maken? Heb je opvoedvragen of vraagt je kind zelf om hulp bij problemen in het dagelijks functioneren? Heb je een kind in de klas dat door zijn oppositionele gedrag niet aan leren toekomt? Ben je voetbaltrainer van een kind dat steeds zo gefrustreerd raakt, dat het niet lukt om hem op het veld te houden tijdens de training? Zijn jullie ouders, maar niet meer samen als partners en is er hulp of toezicht nodig bij de omgang met de kinderen? Ben je belast met een licht psychiatrische problematiek en lukt het maar niet om orde en structuur aan te brengen in je leven? 

Dan kan 2thepoint je helpen!

2thepoint biedt ambulante coaching en begeleiding (en eventueel behandeling, in samenwerking met een gedragswetenschapper) aan:

  • Kinderen en jongeren met (forse) gedragsproblemen, problemen op sociaal-emotioneel gebied, psychische problemen, hechtingsproblematiek, trauma's en diverse problemen in het dagelijks functioneren
  • Ouders met opvoedvragen of bij wie sprake is van onbalans tussen draagkracht en draaglast
  • Complexe gezinssystemen
  • Professionals in het reguliere circuit die te maken krijgen met kinderen of jongeren met (forse) gedragsproblemen of problemen in het dagelijks (sociaal) functioneren
  • Ouders die na het beëindigen van hun relatie begeleiding behoeven bij het naleven en uitvoeren van de omgangsregeling
  • Jong volwassenen met licht psychiatrische problematieken die hulp behoeven bij de invulling van en het structuur geven aan hun dagelijks functioneren of bij het leren omgaan met hun problematiek

2thepoint biedt zowel individueel of groepsgerichte begeleiding/behandeling en staat voor een persoonlijke, daadkrachtige en doelgerichte aanpak. De hulp wordt geboden op de plaats waar die gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij u thuis of op de school van uw kind.

2thepoint werkt vraag- en oplossingsgericht. Samen kijken we naar wat er nog wel goed gaat en waar de krachten liggen. Die krachten gebruiken we om de aandachtspunten aan te gaan pakken. We stellen heldere en haalbare doelen op, waar we met een concreet plan naar toe gaan werken.

2…jij en ik, thepoint…samen naar dat punt waar jij wil zijn!

Samenwerking met partners

2thepoint werkt samen met een gedragswetenschapper om zo ook de meer complexe situaties/problematieken behandeling te bieden.

Daarnaast werkt 2thepoint samen met Zorg in Balans om jeugdigen in groepsverband begeleiding te bieden en vakantievervangingen van gezinshuizen te verzorgen.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK 69858144
AGB WMO 41411471
AGB Jeugd 41411471
Telefoonnummer 06-24210630
Website https://www.2thepoint-coaching.nl 
Aantal werknemers
0-10
Zorgsoorten Jeugd Begeleiding en Jeugd Ontwikkel- of Lvg problematiek
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar), Jongvolwassenen (18 t/m 27 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Specialisme AD(H)D, Angststoornissen, Autisme, Depressie, Dwangstoornissen, Echtscheidingsproblematiek, Eetstoornissen, Hechtingsproblematiek, Ontwikkelingsstoornis/- problematiek, Opvoed- en opgroeiproblematiek, Ouderschap, Persoonlijkheidsstoornissen, Schooluitval en Trauma- en stress gerelateerde stoornissen
Locatie aanbod Thuis - ambulant
Meertaligheid
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Breda 
 Hoofdvestiging
2thepoint coaching en begeleiding
Jacob Catssingel 95, 4819HB Breda
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

 

Wat vind je van deze informatie?

  
Aanbod bestaat niet meer
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: