Dadoen
Dadoen
 Met verwijzing 
Productcode 45A65
Locatie Oosterhout NB

Bredaseweg 106-a, 4902NS Oosterhout NB

  0628572733
  Bereikbaar: werkdagen

Dadoen

Uitgebreide omschrijving

Dadoen geeft vaktherapie beeldend en EMDR aan kinderen jongeren en volwassenen.

Ben je op zoek naar een persoonlijke benadering voor jezelf of je kind, dan ben je bij Dadoen aan het juiste adres. Dadoen werkt vanuit mogelijkheden en sluit aan bij jouw vraag. Dit doet Dadoen op creatieve wijze en vanuit diverse invalshoeken. Het doen en ervaren staan hierbij centraal. Je oefent direct in de praktijk!

Vaktherapie is een ervaringsgerichte vorm van therapie waarbij het doen centraal staat. Dadoen werkt voornamelijk met creatieve beeldende  middelen, maar zet waar nodig ook andere vormen van therapie in vanuit een HBO afgeronde creatieve therapie opleiding en diverse nascholingen op HBO+ niveau. Waaronder EMDR en MBT.

Werken aan een positiever zelfbeeld, zelfvertrouwen, uiten van emoties, het verwerken van een nare ervaring, leren omgaan met ADD, ADHD en Autisme, verwerken van een scheiding, kunnen omgaan met ziekte en verlies, verminderen van (langdurige) somberheid, leren omgaan en verminderen van angsten, zijn een aantal thema's waar Dadoen in kan ondersteunen. Om uiteindelijk te zorgen dat jij en/of je kind vanuit vertrouwen weer zelf verder kunt!

 

 

 

Samenwerking met partners

Dadoen is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen (SRVB, FVB, NVBT en de NFG) vanuit hier wordt dadoen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Daarnaast heeft Dadoen voor zorg aan kinderen en jongeren tot en met 18 jaar een contract met gemeenten van de regio West Brabant Oost (Altena, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout) vanuit waar de therapie vergoed kan worden. 

Daarnaast werkt Dadoen samen met diverse collega therapeuten, waaronder kinder-therapie Oosterhout en Stiene van Limbergen. 

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK 51574063
AGB WMO 90053491
AGB Jeugd 90053491
Telefoonnummer 0628572733
Website http://www.dadoen.nl 
Aantal werknemers
0-10
Zorgsoorten Jeugd Vaktherapie
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar)
Specialisme Echtscheidingsproblematiek, Hoogbegaafdheid, Opvoed- en opgroeiproblematiek, Ontwikkelingsstoornis/- problematiek, Thuiszitter, AD(H)D, Angststoornissen, Autisme, Depressie, Dwangstoornissen, Hechtingsproblematiek, NAH (niet aangeboren hersenletsel), Persoonlijkheidsstoornissen, Psychosomatisch, Schooluitval en Trauma- en stress gerelateerde stoornissen
Locatie aanbod Op locatie
Meertaligheid Nederlands
Productcodes 45A65 Vaktherapie

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Oosterhout NB 
Bredaseweg 106-a, 4902NS Oosterhout NB
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

Vaktherapie
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Aanbod bestaat niet meer
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: