Kadanst
Kadanst
 Met verwijzing 
Productcodes 54001, 54004, 54002, 45A53, 45A65 meer...
Locaties Breda

Bastionstraat 13, 4817LD Breda

  06-11 13 70 25
  Bereikbaar: werkdagen

Kadanst

Uitgebreide omschrijving

Kadanst, praktijk voor kind en gezin, is werkzaam in Breda e.o. en heeft behandeling door middel van vaktherapie en/of traumabehandeling als uitgangspunt. Kadanst biedt laagdrempelig, systeemgerichte hulp aan kinderen, jongeren , ouders, en andere opvoeders  in vorm van begeleiding en therapie.  Naast behandeling op de praktijk is er ook specialistische begeleiding thuis voor ouders of opvoeders mogelijk. Kadanst biedt graag hulp op maat waarbij het kind centraal staat. De mensen om het kind heen, naast de ouders bijvoorbeeld ook schoo, worden indien mogelijk ook betrokken bij de behandeling. Kadanst doet dit door inzet van brede ervaring en kennis in de begeleiding van kinderen onder andere op vlak van:

  • Hechting; de band die er is tussen jezelf en de ander, zoals die er is tussen ouder en een kind. Als er hierbij problemen zijn dan kan dit zich uiten in o.a. hechtingsproblemen.
  • Sociaal-emotionele ontwikkeling. Het leren richten van je aandacht en het leren hanteren van je lichaam als instrument afgestemd op de omgeving waarin je leeft: Als hierbij problemen zijn dan kan dit zich uiten in o.a. ADHD, ADD, problemen in het uiten van emoties, driftbuien, onhandig zijn.
  • Omgaan met levensgebeurtenissen, zoals rouw- en verlieservaringen en traumatische gebeurtenissen.

Missie
Ieder mens is waardevol en kan door een verbinding te maken met zichzelf en de ander een positieve bijdrage leveren aan deze maatschappij. Kadanst wil kinderen en betrokkenen (ouders, verzorgers, leerkracht, etc) laten ervaren hoe je op een leuke, inspirerende manier samen bezig kunt zijn in dans en beweging, om jezelf op een levendige manier verder te ontwikkelen.

Samenwerking met partners

Kadanst heeft een multidisciplinair team in huis waaronder een psychotherapeut en orthopedagoog-generalist. Hiernaast zijn er diverse vaktherapeuten werkzaam en een systheem therapeutisch werker. 

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

Specificaties

KvK 54405106
AGB WMO 90055024
AGB Jeugd 90055024
Telefoonnummer 06-11137025
Website  www.kadanst.nl 
Aantal werknemers
Zorgsoorten Jeugd GGZ Behandeling, Jeugd Ontwikkel- of Lvg problematiek, Jeugd Vaktherapie en Jeugd Begeleiding
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar)
Specialisme Opvoed- en opgroeiproblematiek, Ontwikkelingsstoornis/- problematiek, Dyslexie , AD(H)D, Autisme, Echtscheidingsproblematiek, Hoogbegaafheid, Angststoornissen, Depressie, Hechtingsproblematiek, Trauma- en stress gerelateerde stoornissen, Dwangstoornissen , Eetstoornissen, Psychosomatisch, Persoonlijkheidsstoornissen, Thuiszitter en Ouderschap
Locatie aanbod Ondersteuning op locatie, Op locatie en Thuis - ambulant
Meertaligheid Nederlands, Arabisch, Engels en Frans
Gecontracteerde productcodes   54001 Generalistisch GGZ
  54004 Diagnostiek GGZ
  54002 Behandeling GGZ
  45A53 Behandeling Ambulant
  45A65 Vaktherapie
  45A05 Begeleiding Midden
  45A48 Begeleiding zwaar

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locaties:
Breda 
 Hoofdvestiging
Praktijk Kadanst
Bastionstraat 13, 4817LD Breda
Bereikbaar: werkdagen
Breda 
 Hoofdvestiging
Bastionstraat 13, 4817LD Breda
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

Vaktherapie
Vaktherapie
Behandeling individueel
Behandeling individueel
Gespecialiseerde GGZ (SGGZ) - Behandeling
Behandeling individueel