Puberhart
Puberhart
 Met verwijzing 
Productcode 45A65
Locatie Breda

Mathenessestraat 53-C, 4834EA Breda

  06-14155660
  Bereikbaar: werkdagen

Puberhart

Uitgebreide omschrijving

Als je merkt dat jouw kind vastloopt op één of meerdere gebieden, dan kan begeleiding in de vorm van coaching & therapie uitkomst bieden. Tijdens deze begeleiding kijk en luister ik naar de hulpvraag van jouw kind en het gezin en de relaties met de buitenwereld zoals school, sportclub en vrienden. De hulpvraag van jouw kind is het startpunt van de begeleiding. Betrokkenheid van ouders is zeer wenselijk.

Welke problematiek?
Voorbeelden van problemen waarmee u en uw kind bij mij terecht kunnen zijn faalangst, een negatief zelfbeeld hebben, weinig zelfvertrouwen hebben, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, worstelen met emoties zoals boosheid, verdriet, eenzaamheid, frustratie etc, last hebben van de scheiding van ouders, slaapproblemen, pesten, verlies, perikelen in het gezin en omgaan met veranderingen in de puberteit. Leren omgaan met overprikkeling bij autisme en hooggevoeligheid. Brusjes, kinderen met een bijzondere broer of zus zijn ook welkom in mijn praktijk.

Samenwerking met partners

Praktijk Puberhart werkt en overlegt samen met kinder- en jeugdtherapeuten en orthopedagoog-generalist/systeemtherapeut.

Een welkome aanwezigheid in mijn praktijk is mijn hond Charlie. Charlie is een Australian Labdradoodle met een hoog knuffelgehalte. Charlie is mijn maatje en co-therapeut en kan ondersteunend zijn in de therapie. Soms door er gewoon te zijn en op andere momenten om samen een oefening te doen. Australian Labdradoodles hebben een hypoallergene vacht. Dat betekent dat hij geen losse haren verliest en bij een allergie voor honden, er weinig tot geen reactie zal zijn. Charlie is een sociale lieverd, gek op wandelen, spelen en knuffelen.

Naast zijn aanwezigheid in de praktijk, komt Charlie ook iedere week op de kinderafdeling van het Amphia Ziekenhuis om kinderen blij te maken met een bezoekje, zodat ze even kunnen vergeten dat zij ziek zijn. 

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK 64009858
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 06-14155660
Website http://www.puberhart.nl 
Aantal werknemers
0-10
Zorgsoorten Jeugd Vaktherapie
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar)
Specialisme Opvoed- en opgroeiproblematiek
Locatie aanbod Op locatie
Meertaligheid Nederlands en Engels
Productcodes 45A65 Vaktherapie

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Breda 
 Hoofdvestiging
Puberhart Kinder- en Jeugdtherapie
Mathenessestraat 53-C, 4834EA Breda
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

Vaktherapie
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Aanbod bestaat niet meer
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: